Montenegro +382 69 319 782 81410 Kosich bb, Danilovgrad info@megran.me

Natural Stone for your ideas
Made in Montenegro

Arhitektonski dizajn

image

O servisuArhitektonski dizajn fasade je važna faza u suočavanju sa radovima, vrijeme i troškovi implementiranog projekta direktno zavise od kvaliteta dizajnerskih radova. Čak i takav naizgled kreativan proces koji se suočava sa fasadama zgrada zahteva pažljiv razvoj i koordinaciju.Izvodimo čitav spektar rada na suočavanju sa fasadama zgrada, koristeći savremene materijale i tehnologije. Kao rezultat, dobijate dizajn fasadne obloge koji ne samo da zadovoljava estetske zahteve, već je dizajniran u skladu sa karakteristikama čvrstoće, izdržljivosti i otpornosti na vlagu.Mi uzimamo u obzir sve želje i želje naših kupaca i stvaramo za vas organski prostor u jednom dijelu koji će kombinovati stil, ljepotu, udobnost i funkcionalnost.Kompanija MeGran ("Megan") projektuje obrt industrijskih objekata, stambenih i nestambenih zgrada. Naši kvalifikovani dizajneri i arhitekte su upoznati sa svim vrstama zgrada i znaju koje karakteristike svaka ima. Na primer, okruženje poslovnih zgrada može se značajno razlikovati od okretanja stambene zgrade. U svakom slučaju, svaki od naših projekata je dizajniran da vašoj zgradi daje individualnost.Kao profesionalci, možemo razviti projekte uzimajući u obzir karakteristike materijala i svaku konkretnu zgradu. Uzimaju se u obzir želje kupca, arhitektonska moda i budžet postavljeni na suočavanje. Kada se složite sa skicom, možete izvršiti neophodne promjene.Za nas je važno ne samo spoljna privlačnost zgrada, već i njihove karakteristike učinka odabranog materijala. Uvek znamo koja je opcija ekonomičnija, pogodna za ovu zgradu u kvalitetu i naglašava njen poseban šarm. Svaka odluka primenjuje nas uzimajući u obzir moderne norme i pravila.

Prilikom pripreme za dizajn, vrši se: temeljni pregled objekta, neophodna merenja i geodetske ankete, izračunavanje tereta, posebnosti lokacije komunikacija.
Prijem klijenta početnih podataka i preferenci;
Kreirajte nacrt skica;
3D modeliranje i vizualizacija izgleda;
Usvajanje projektnog zadatka za projektni projekat fasade kuće;
Detaljna studija odobrenog projekta (izrada radnih crteža i detalja);
Prenesite klijentu kompletan skup procenjene i tehničke dokumentacije.
MeGran (Megan) nudi usluge arhitektonskog dizajna za fasade širom Rusije. Za vašu udobnost naš katalog uključuje gotove tipične proizvode i rješenja, kao i proizvodnju proizvoda na individualnim skicama. .