Montenegro +382 69 319 782 81410 Kosich bb, Danilovgrad info@megran.me

Natural Stone for your ideas
Made in Montenegro

O nama

image

"MeGran" je moćna proizvodna i montažna kompanija specijalizovana za proizvodnju i ugradnju proizvoda od prirodnog kamena (mermer, granit, krećnjak, travertin i drugi).

Fabrika za obradu prirodnog kamena kompanije „MeGran“ nalazi se u Crnoj Gori nedaleko od Danilovgrada. U neposrednoj blizini fabrike nalazi se kamenolome krečnjaka Maljat i Bianco Siberia (Visoćica) svijetlo bež nijanse, homogene strukture.

U asortimanu naše fabrike “MeGran” stalno su prisutni krečnjaka: Maljat, Bianco Siberia ( Visoćica ), Marrone Di Spalato, Plano, Mironja, Monte Cream, Avorio Argento, Grigio Dark, Grigio Light, Bianco Beige, Ciat Red; mermera: Sivec, Volakas, Gloria Grey, Gloria White, Dorato Paradise. 

Razvijamo: arhitektonski i dizajnerski projekti za prirodni kamen (mermer, granit, krečnjak, travertin). Fasade, interijeri, stepenice, složeni arhitektonski i unutrašnji detalji

Proizvodimo: fasadne ploče, stepenice, vijenci, stubovi, nosači, pragovi, stubovi, mozaici, elementi pejzažnog dizajna i urbane arhitekture prema vašim skicama, kao i prema sopstvenim razvojnim dizajnom.

Izvodimo: građevinske i ugradbene radove proizvoda od prirodnog kamena.

Tokom proteklih 12 godina, naš tim je odradio sjajan posao od male kompanija specijalizovana za instalaciju prirodnog kamena da preraste u strukturu samo-dovoljni sposoban da obavlja složene zadatke u oblasti projektovanja, proizvodnje i ugradnje prirodnog kamena na svoje. Nastavljamo da se unapređujemo stalno uzimajući u obzir najnovija tehnička dostignuća, trendove i, naravno, potrebe naših kupaca.

U svom radu uzimamo u obzir individualnost svakog projekta i trudimo se da ispuni sve želje naših klijenata. Akumulirani dugogodišnje iskustvo koristimo da bismo pomogli našim klijentima da reše problem sa implementacijom najambicioznijih i tehnički složenih ideja, jer ne postoji ništa bolje u svetu nego da se uradi ono što se činilo nemogućim. Mi pod našom punom odgovornošću uzimamo u obzir rješenje svih složenosti koje nastaju prilikom implementacije projekata.

Fabrike kompanije “MeGran” nalaze se u centru Evrope, u slikovitoj zoni blizu crnogorskog grada Danilovgrada. Povoljna geolokacija nam omogućava da kao sirovinu za proizvodnju naših proizvoda koristimo širok spektar prirodnog kamena sa najvećih depozita u Evropi. Takođe, naša kompanija je aktivno sarađuje sa kamenoloma u Srbija, Makedonija, Hrvatska, BiH, Greece, Italija, Španija, Brazilu, Meksiku, Kanadi, Iranu, Egiptu i drugim zemljama.

Glavne prednosti naše kompanije «MeGran» su:

• Dostupnost savremene opreme visoke klase, koja omogućava optimizaciju procesa proizvodnje proizvoda i osiguravanje visokog kvaliteta;

• Proizvodnja celokupnog ciklusa, od pila blokova do proizvodnje širokog spektra proizvoda bilo koje složenosti;

• Dostupnost širokog spektra sirovina, što vam omogućava da izaberete najprikladnije materijale za klijenta u najkraćem mogućem roku;

• Položaj fabrike u blizini najvećih prirodnog kamena kamenoloma, koji omogućava 3 dana da izvrši izbor i isporuku potrebnih materijala u potpunosti da naše fabrike na dalju obradu.

• Tim profesionalnih stručnjaka u projektovanje, proizvodnju i ugradnju proizvoda od kamena, koordiniran i efikasan rad koji nam omogućava da ostvari impresivne rezultate;

• Integrisani pristup implementaciji projekata, omogućavajući klijentu da dobije idealan rezultat bez razmjene odgovornosti između različitih izvođača radova;

• Bogat izbor materijala i dizajnerskih rešenja za implementaciju najsloženijih ideja i projekata;

• Pogodna road logistika, smanjuje vreme od klijenata su spremni da naredi, i značajno smanjuje svoje troškove kroz carinskim povlasticama.

U našem radu rukovodi se principom otvorenosti, lojalnosti i stalnom interakcijom sa klijentom za izgradnju dugoročnih povjerljivih odnosa. Izbor saradnju sa kompanijom «MeGran», ste napravili izbor u korist operativnog rešenja svih vaših zadataka sa visokim kvalitetom po povoljnim cenama.